Σχετικά με το Florina360

Το Florina360.gr είναι η πρώτη και μοναδική προσπάθεια ρεαλιστικής προσέγγισης ενός σπάνιου τόπου, του Νομού Φλώρινας. Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μας έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν εικονικά έναν πραγματικό χώρο, σαν να βρίσκονταν εκεί, και να περιηγηθούν στο χώρο, στρέφοντας το βλέμμα τους προς όποια κατεύθυνση θέλουν. Οι εικονικές περιηγήσεις καλύπτουν εύρος 360×180 μοιρών, δηλαδή απεικονίζουν όλο το χώρο σε μία σφαίρα.

Η εικονική επίσκεψη δεν αντικαθιστά την πραγματική επίσκεψη από κοντά, αντίθετα είναι ένας προάγγελός της. Ο σκοπός της δημιουργίας αυτής της ιστοσελίδας είναι η προώθηση του τουρισμού της περιοχής και η καλύτερη ανάδειξη των χώρων, μνημείων, εκκλησιών και επιχειρήσεων.

Αν έχετε μία επιχείρηση και θέλετε οι μελλοντικοί επισκέπτες να σας τιμήσουν, αρκεί να επικοινωνήσετε μαζί μας και εμείς θα αναλάβουμε όλα τα υπόλοιπα. Θα φωτογραφήσουμε και θα ψηφιοποιήσουμε το χώρο σας και θα δημιουργήσουμε μία εικονική περιήγηση για εσάς, την οποία θα δημοσιεύσουμε στο Florina360.gr. Όσο για το κόστος, δεν θα πρέπει να ανησυχείτε καθόλου αφού το μειώσαμε στο μισό σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Θα σας κοστίσει μόλις 88 ευρώ + Φ.Π.Α. ανά χώρο που θέλετε να ψηφιοποιήσετε!

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οτιδήποτε χρειαστείτε.

Florina360.gr